• Italiano
 • Slovenski
 • English
 • Deutsch
 • Français
 • Magyar
 • Русский
 • Español
 • Slovenčina
 • Polski
 • Česky
 • Nederlands
 • Українська


število sob: 8/2, 2 apartmaja (2+2), apartma (4) število postelj: 24+8 sedeži v restavraciji: 36 sedeži na letnem vrtu: 25 ponudba: penzionske storitve, restavracija in bar, organizacija poslovnih srečanj, pikniki v naravi, organizacija izletov in športnih aktivnosti, ribnik in sadovnjak možne aktivnosti v bližini: lov, ribolov, planinarjenje; poležavanje in sproščanje ob reki Idrijci lokacija: le 30 m od reke Idrijce

Hotel se nahaja v središču mesteca Tolmin, ob obronku Triglavskega narodnega parka, kjer lahko uživate ob smaragdni reki Soči, ali izkoristite zdravilno reko Nadižo, za kopanje v njenih naravnih kopališčih. Hotel Dvorec ponuja oddih in sprostitev proč od vsakdanjega vrveža, vsakodnevnih obveznosti in stresa. Hkrati je hotel s svojo lego odlična izhodiščna točka za aktivno preživljanje prostega časa v neokrnjeni naravi. Je pravi raj za ljubitelje pohodništva, vodnih športov, padalce in zmajarje, kolesarsje, ribiče, motoriste ter druge. V hotelu Dvorec je 50 sob s 127 ležišči. Sobe so enoposteljne, dvoposteljne, troposteljne in družinske. Vse so preprosto, a prijetno urejene. Lahko se odločite za nočitev z zajtrkom, polpenzion ali polni penzion. Brezplačen brezžični internet je na voljo v vseh prostorih hotela. V hotelski kavarni si lahko privoščite dišečo lokalno praženo kavo. V restavraciji vam ponujamo lokalne in druge specialitete. V hotelu je družabni prostor, kolesarnica, letni vrt ter obokana grajska klet iz konca 17. stoletja, ki vas s svojim ambientom v trenutku popelje v srednjeveške čase. Velika konferenčna soba pa je primerna tudi za večje dogodke. Za goste je na voljo brezplačna uporaba brezžičnega interneta. Za hotelom pa je urejeno brezplačno parkirišče. Gostje imajo možnost nakupa ribiških dovolilnic, organiziramo pa lahko tudi voden ribolov. Urnik Obratovalni čas hotela: vsak dan od 7.00 do 22.00 Prihodi: od 14.00 do 22.00 Odhodi: od 7.00 do 11.00 Za drugačen urnik prihodov in odhodov nas gostje lahko kontaktirajo.

število sob: 14/2, 5/3 število postelj: 43 dodatna oprema sob: SAT TV, telefon, wireless, fen sedeži v restavracijah: 60 + 15 konferenčne možnosti: 40 kulinarične specialitete: sladkovodne ribe, vegetarijanska hrana, lokalne specialitete, odličen izbor domačih vin. Letni vrt poleti ponuja večerjo na prostem v idiličnem okolju. dodatna ponudba: raznovrstne masaže, finska savna, infra savna, jacuzzi, skupni prostor za goste z vso avdio-video opremo, telovadnica, organiziranje team-buildingov, priprave športnikov, organizacija različnih športno-kulturno-zabavnih prireditev, parkirišče, parkirišče za kolesa in motorje. lokacija: na sotočju rek Soče in Idrijce možne aktivnosti v bližini: sprehodi, kolesarjenje, čolnarjenje, kajakaštvo, soteskanje, rafting, lov, ribolov, padalstvo, zmajarstvo, jahanje, v neposredni bližini športna dvorana s fitnesom.

število sob: 14/2, 5/3 število postelj: 43 dodatna oprema sob: SAT TV, telefon, priključek za internet, fen sedeži v restavracijah: 60 + 15 konferenčne možnosti: 40 kulinarične specialitete: sladkovodne ribe, vegetarijanska hrana, lokalne specialitete, odličen izbor domačih vin. Letni vrt poleti ponuja večerjo na prostem v idiličnem okolju. dodatna ponudba: raznovrstne masaže, finska savna, infra savna, jacuzzi, skupni prostor za goste z vso avdio-video opremo, telovadnica, organiziranje team-buildingov, priprave športnikov, organizacija različnih športno-kulturno-zabavnih prireditev, parkirišče, parkirišče za kolesa in motorje. lokacija: na sotočju rek Soče in Idrijce možne aktivnosti v bližini: sprehodi, kolesarjenje, čolnarjenje, kajakaštvo, soteskanje, rafting, lov, ribolov, padalstvo, zmajarstvo, jahanje, v neposredni bližini športna dvorana s fitnesom.
{"pageType":0,"linkKey":"sotocje","baseUrl":"/(X(1)A(Zk16S8oi2o8_13YrL_O6Qrc_wvrsN0FZcHTh23G_AFbEVi3Hd11gH-RPJv3XJ315Rv_lFArKFD4OfTLqdLHnSNsIwnk-53x5c9-qQATsvmIAuzbkt56plNfSCPS3bIncceKSCyKvRSUy3mMdB13POw2))/sotocje/sl","lang":"sl","isMobileDevice":false,"isMobileMode":false}
{"profile":{"GeneralSettingsNightsMaxNumber":30}}